Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожени калъфи за ключове - обща поръчка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожени калъфи за ключове - обща поръчка?

Колеги, из японско се продават ей таквиз хубости:

Работата е там, че хем цената им е солена (както на всичко в Япония), хем с доставката ще излязат златни. Затова се зачудих ако дадем на някое ателие / майстор един ключ, по който да работи, и снимки на крайния продукт, който искаме (нещо подобно на това по-горе), дали няма да се получи по-лесно и приятно? За еднократно изпълнение надали на някой ще му се занимава, но ако се съберем повечко хора, можем да направим една групова поръчка... Та се зачудих дали принципно има интерес към подобни подвизи.

Естествено, отворен е въпросът точно при кое ателие / майстор да се даде поръчката, а съответно на базата на това ще се разбере и горе-долу каква цена предлагат - аз лично нямам познати хора или опит в тая насока, но все си мисля, че отнякъде ще дойде добро предложение. Та... какво мислите?

Не е ли по-лесно да си купите универсални кожени калъфчета - има много сполучливи модели и са по 10лв. с доставката
    sigpic

Comment

Къде ги има тези универсалните?
      Не е лоша идета да говорим с шивач и да направим една групова поръчка.

Comment

И аз съм за.
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

В Ибей е пълно. Сигурно и по разните тунинг магазини ги има
          sigpic

Comment

Нека го кажа, ако не съм се изразил достатъчно ясно - не говоря за цял панел за смяна или стикерче. А пък универсален калъф ако някой си търси, мисля, че може набързо да скочи до Илиянци или кварталния магазин за полвин-левови стоки и хич няма да се налага да се занимава с ибей, ракутен и така нататък...
            Last edited by MetroiD; d.m.y г., 13:11.

Comment

Проучи къде може да ги направят и колко ще ни струва, и вероятно ще се намерят желаещи.
              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
              sigpic

Comment

Поразпитах тук-таме и, общо взето, няма задоволителни резултати. В кожарските ателиета или не им се занимава с подобни "креативни" неща, или обясняват, че всичко зависи от количеството. Като казах на едно място, че сигурно иде реч за не повече от 10 бройки, ми отговориха, че щяло да излезе скъпо заради "обработката и ръчния труд".

Та предполагам, че тая идея удари на камък, общо взето.

Comment

Working...
                X